Hurtig levering på kun 1-3 hverdage på de fleste varer

Fri fragt ved køb af over 999 kroner

Generelt om vægttab

Generelt om vægttab

Læs med, og bliv klogere på vægttab
 
Hvis der i daglig tale refereres til vægttab, er der typisk tale om en reduktion af den kropslige fedtmasse. Ca. 60% af danskerne er overvægtige og har således for meget fedt på kroppen, hvilket er forbundet med kraftigt øget risiko for en lang række livsstilssygdomme. Det er derfor en god ide, at befinde sig under kategorien ’idealvægt’. At indrette kroppen til fedttab er i teorien ganske simpelt, idet vi blot skal spise færre kalorier, end vi forbrænder. På denne måde vil kroppen dække energiunderskuddet ved at tære på fedtdepoterne. I praksis er et fedttab tilsyneladende en anden og meget sværere sag, da det ikke altid er helt nemt, at opretholde et kalorieunderskud over længere tid med alle de fristelser, som vores livsstil fordrer. Derfor kan det være en fordel, at ty til mere drastiske metoder. Og det er her TurboslankTM kommer ind i billedet.
 
KETOGEN VERY-LOW-CALORIE-DIET
I faglige termer betegnes Turboslank i sin helhed, som en ’Ketogen VeryLow-Calorie-Diet’ (Ketogenic VLCD), og bygger på en række videnskabelige dokumentationer omkring sådanne diættypers effektivitet og sikkerhed. Generelt er VLCD betegnelsen for en diætform, hvor der indtages under 800 kalorier pr. dag.
 
I forbindelse med Turboslank er det daglige kalorieindtag reduceret til 500 kalorier pr dag, og sikrer således et maksimalt vægttab på kortest mulig tid. VLCD benyttes ofte til hospitals- eller ambulante patienter, hvor der med 100% garanti skal induceres et lynhurtigt vægttab.
 
Når en VLC-Diæt er ketogen betyder dette, at diæten har en særlig næringssammensætning, der forstyrrer de normale stofskifteprocesser således, at kroppen ledes ind i en særlig ketonfase. Ketonstoffer virker sultdæmpende, og det bliver derfor muligt at udholde et ekstremt lavt kalorieindtag uden anselig sultfølelse. TurboslankTM skaber på denne måde en metabolisk manipulation, der indretter kroppen til et optimalt vægttab.