Hurtig levering på kun 1-3 hverdage på de fleste varer

Fri fragt ved køb af over 999 kroner

Sådan kommer du i gang med Turboslank!

Sådan kommer du i gang med Turboslank!

Kom godt fra start
 
Her er 6 gode råd til hvordan du kan komme godt i gang med dit Turboslankforløb.
 
1. Vær godt forberedt
Planlæg perioden således, at du ikke bliver afbrudt undervejs eller midt under forløbet. Eksempelvis kan du undlade at starte perioden, hvis du alligevel ved, at du skal til et bryllup eller en 40 års fødselsdag, første weekend i forløbet. Find et 10 eller 20 dages ’hul’ i kalenderen, hvor du ved, at du ikke bliver afbrudt af sociale tiltag eller lignende.
 
2. Indstil dig på succes
Du kan sagtens indstille dig på succes, for Turboslank har videnskabelig påvist effekt. Men mød slankeforløbet med høj seriøsitet. Din success afhænger også af din vilje til at gennemføre forløbet! Det bedste du kan gøre er at læse al den information, vi giver i denne bog, og sætte dig beslutsomt for, at du vil gennemføre forløbet.
 
3. Hold statistik med slankeforløbet
Start med at veje dig aftenen før, du starter slankeforløbet. Dermed har du et godt udgangspunkt for at sammenligne din nuværende vægt med slutresultatet. Vej dig eventuelt hver aften, inden du går i seng, og før statistik – det motiverer at følge vægttabet på tæt hold. Efterfølgende vil vi gerne høre om dit forløb, så andre brugere kan have glæde af dine erfaringer – både negative og positive.
 
4. Vær forberedt på de negative sider
De fleste folk erfarer, at de første 1-3 dage er de ’værste’ – altså de dage hvor man kan opleve svær sult, hovedpine, svimmelhed, kvalme og træthed. Hvis du er forberedt på det værste, vil det være nemmere at stå imod. Ofte forsvinder disse symptomer i løbet af ganske kort tid – de fleste undgår som regel symptomerne i større eller mindre omfang. Men det er ikke sikkert, at netop du er ’én af de heldige’.
 
5. Find information og viden
Turboslank er baseret på videnskab. Brug tid på at sætte dig ind i detaljerne, og find ud af hvorfor Turboslank er så effektivt. Informationen finder du i denne pjece, samt hjemmesiden www.turboslank.dk. Hertil kan du også finde uafhængig viden omkring ’Ketogen VLC-diæt’, ofte i forbindelse med forskning på universiteter og institutioner.
 
6. Vær klar til forløbet efter Turboslank
Det er et ubestrideligt faktum, at Turboslank konceptet resulterer i vægttab, men vi kan naturligvis ikke garantere et varigt vægttab. Et varigt vægttab og vægtbalance afhænger af din holdning. Hvis du genoptager din hidtidige livsstil, vil din vægt naturligvis følge trop.
 
Ønsker du et varigt vægttab anbefaler vi at du følger vores kostråd og naturligvis gør fysisk aktivitet til en naturlig del af din hverdag. Husk at denne del af Turboslankkonceptet er lige så vigtig en del, som selve vægttabet.