Hurtig levering på kun 1-3 hverdage på de fleste varer

Fri fragt ved køb af over 999 kroner

Vores nye webshop!

Vores nye webshop!

Vi kan med stolthed præsentere jer for vores nye, og forbedrede webshop.

Vi er glade for at kunne meddele, at vores webshop har gennemgået en omfattende forvandling! Vi har dedikeret tid og ressourcer til at forbedre brugeroplevelsen, og vi er stolte af at præsentere jer for den nye og forbedrede udgave af vores webshop. Her vil vi gerne dele de spændende ændringer, vi har foretaget, og også give jer et indblik i vores fremtidige planer.

Vi har i over 10 år haft det samme design, og bestemte os for at optimere udseendet, så det matcher den tid vi lever i. Derudover har vi tilføjet nogle fordele, som bl.a. optjening af points.

Purefitness ny webshop

Her ses det nye design

Den tidligere webshop

Her ses det tidligere webdesign

Hvad er der sket af nye ting?

Mobilvenlig oplevelse:

Vi ved, hvor vigtigt det er at have en webshop, der fungerer godt på alle enheder. Derfor har vi også gjort vores webshop mobilvenlig, så I kan handle på farten uden at gå på kompromis med brugeroplevelsen.

Tilbagevenden af gamle favoritter:

Som en del af vores engagement i at levere den bedste oplevelse for jer, er vi også glade for at meddele, at vi løbende vil tilføje varer fra vores gamle webshop til det nye sortiment. Dette betyder, at I snart vil kunne genfinde mange af jeres yndlingsprodukter, som tidligere har været udsolgt eller ikke var tilgængelige. Vi er begejstrede for at genforene jer med disse produkter og tilbyde dem til konkurrencedygtige priser.

Feedback og Kommunikation:

Vi vil gerne understrege, at vi værdsætter jeres feedback og meninger. Hvis I oplever problemer, har spørgsmål eller forslag til forbedringer, opfordrer vi jer til at kontakte vores kundeservice. Vi er altid åbne for at høre fra jer og arbejder konstant på at gøre vores webshop endnu bedre.

Vi håber, at I vil tage godt imod den nye version af vores webshop og drage fordel af de mange forbedringer, vi har implementeret. Vores mål er at skabe den bedste online shoppingoplevelse for jer, og vi glæder os til at fortsætte med at forbedre vores service og sortiment i fremtiden.

Tak for jeres fortsatte støtte, og velkommen til den nye og forbedrede webshop!